0722 - 58 01 04djakenholm17@gmail.com

Fransförlängning i Vingåker, Eskilstuna och Katrineholm

Fransförlängning åt alla

Är du intresserad av att få hjälp med en kvalitativ och erforderlig fransförlängning? Om detta stämmer och om du bor eller befinner dig i närheten av Vingåker, Eskilstuna eller Katrineholm, så har du kommit till rätt företag.

Här på Electraz ser jag, Erika Djäkenholm till att du får den hjälp, som du behöver, när det kommer till den typ av behandlingar som jag erbjuder. Det gäller då inte bara fransförlängning, utan andra typer av tjänster, såsom 3D-bryn och annat som hör till branschen, har man självfallet möjlighet att få hjälp med, när man kommer till mig och Electraz.

Electraz erbjuder hjälp med det mesta som som rör skönhet och hälsa. Här kan man exempelvis få hjälp med I-lipo 4 behandlingar, I-lipo 8 behandlingar, 3D-bryn, 3D lipliner, fransförlängning singel, fransförlängning volym, fransförlängning volymmix, franspåfyllning volym, franspåfyllning volymmix, singelpåfyllning, färgning av frans eller bryn, forma av bryn, färg och form av bryn, förstärkning av egen nagel, felpolish, lashlift, nagelförlängning akryl eller gelé, vaxning och mycket, mycket mer.

Om du vill veta mera om de tjänster som jag tillhandahåller här på Electraz, så rekommenderar jag dig, att du kontaktar mig. Jag ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha min hjälp med, oavsett vilken typ av behandling, som intresserar just dig.